Runners Fysio

Fysiotherapie voor hardlopers

Runners Fysio Bosbaan is een fysiotherapiepraktijk door en voor hardlopers. Of je nu vier keer in de week traint voor een marathon of eens in de twee weken een rondje Bosbaan loopt terwijl je bijkletst met je vriendinnen; we hebben allemaal één ding gemeen: We willen lopen! En als dit niet lukt door een blessure dan willen we daar zo snel mogelijk vanaf.

Wat is Runners Fysio?

Runners Fysio is dé specialist op het gebied van het voorkomen en behandelen van hardloopblessures. We hebben jarenlange ervaring met hardlopers en zijn opgeleid om hardlopers optimaal te helpen.

 

Wanneer je een blessure hebt, ben je al een stap verder. Liever zien we je voor die tijd zodat we blessures kunnen voorkomen. Dit doen we door effectieve techniektrainingen, hardloopanalyses of inspanningstesten.

Hoe helpen wij jou?

  • Door lichaam en geest optimaal voor te bereiden
  • Door reële doelen te stellen
  • Door overbelasting te voorkomen

 

Zodat jij kunt blijven lopen.

Runners fysio dichtbij Amsterdam

Ben je opzoek naar een runners fysio in de buurt van Amsterdam? Runners Fysio Bosbaan ligt nabij Amsterdam op de Bosbaan 6 te Amstelveen. Blijf niet lopen met hardloopklachten. Dé hardloop fysio van Amsterdam en omstreken behandelt jouw klachten op een effectieve manier!

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.