Contact

Neem Contact op

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw e-mailadress (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht (verplicht)

  Fysio Bosbaan bevindt zich aan de kop van de Bosbaan, op waterniveau direct naast de botenloods. Dit is schuin onder Grand Café Bosbaan.

  Contactgegevens

  Fysio Bosbaan
  Bosbaan 6
  1182 AG Amstelveen

   

  Telefoon: 06-24287776
  Mail: info@fysiobosbaan.nl

  Routebeschrijving

  Per fiets vanuit Amstelveen

  Fiets over de Amsterdamseweg richting Amsterdam, deze gaat vanzelf over in de Amstelveenseweg Bij de Van Nijenrodeweg gaat u linksaf het bos in (niet de Van Nijenrodeweg  oversteken). U fietst nu rechtdoor (aan uw linkerkant ziet u het Bezoekerscentrum). Steek de weg over en ga links het fietspad op richting de Bosbaan. Al heel snel treft u een zijweg naar rechts. Deze gaat u op en u rijdt schuin naar beneden naar het plateau van de botenloods. Vlak voor de botenloods ziet u aan uw rechterzijde Runners Fysio Bosbaan.

  Per fiets vanuit Amsterdam

  Neem vanaf het Stadionplein de Amstelveenseweg (richting Amstelveen). U fietst rechtdoor (aan uw linkerkant ziet u de VU). Blijf het fietspad op de Amstelveense weg volgen tot u aan uw rechterhand restaurant De Veranda ziet. Direct voorbij dit restaurant slaat u rechtsaf. U fietst rechtdoor, richting de Bosbaan. Voor het kantoor van de KNRB maakt u een bocht naar links. U rijdt dan op waterniveau terug naar de kop van de Bosbaan. De fysiopraktijk bevindt zich direct voorbij de botenloods.

  OPENBAAR VERVOER 347, 348, 357 EN 358.

  UITSTAPPEN BIJ HALTE VAN NIJENRODEWEG. DE PRAKTIJK LIGT OP WATERNIVEAU AAN DE KOP VAN DE BOSBAAN. U LOOPT HET BOS IN VIA DE BOSBAANWEG (VERLENGDE VAN DE VAN NIJENRODEWEG). U LOOPT RECHTS VOORBIJ HET BEZOEKERSCENTRUM EN STEEKT DAN DE WEG OVER. SCHUIN RECHTS VAN U ZIET U EEN POORT WAARACHTER EEN TRAP NAAR BENEDEN LIGT. ONDERAAN DEZE TRAP GAAT U NAAR RECHTS EN DAN ZIET U VOORBIJ DE KLEEDKAMERS FYSIO BOSBAAN AAN UW RECHTERHAND. TOTALE AFSTAND VANAF DE BUS IS CA. 400 METER.

  Met de auto vanaf de A10, de rondweg van Amsterdam

  U neemt u de afslag VU (S108). Bij de stoplichten slaat u linksaf. Op de Amstelveenseweg passeert u het VUziekenhuis. Na circa 700 meter bij de volgende verkeerslichten rechtsaf. Parkeren kunt u op de parkeerweide aan uw rechterhand; hiervoor gaat u bij de T-kruising rechts en direct weer rechtsaf de parkeerweide op. Probeer  zo dicht mogelijk bij deze ingang te parkeren. Tegenover de parkeerweide ziet u de Bosbaan. Als u geparkeerd bent steekt u bij de ingang waar u net in bent gereden de weg over en loopt u naar de Bosbaan. Recht voor u (links van de Bosbaan)  ziet u een poort met een trap naar beneden erachter. Onderaan deze trap gaat u naar rechts en ziet u voorbij de kleedkamers Fysio Bosbaan aan uw rechterhand. Parkeren op het parkeerterrein is gratis. Het kan daarom vol zijn.

  Met de auto vanuit Amstelveen

  Neem de Amsterdamseweg richting Amsterdam, deze gaat vanzelf over in de Amstelveenseweg. Bij de stoplichten bij de Van Nijenrodeweg gaat u linksaf het bos in. Parkeren kunt u op de parkeerweide aan uw rechterhand; hiervoor gaat u bij de T-kruising rechts en direct weer rechtsaf de parkeerweide op. Probeer  zo dicht mogelijk bij deze ingang te parkeren. Tegenover de parkeerweide ziet u de Bosbaan. Als u geparkeerd bent steekt u bij de ingang waar u net in bent gereden de weg over en loopt u naar de Bosbaan. Recht voor u (links van de Bosbaan)  ziet u een poort met een trap naar beneden erachter. Onderaan deze trap gaat u naar rechts en ziet u voorbij de kleedkamers Fysio Bosbaan aan uw rechterhand. Parkeren op het parkeerterrein is gratis. Het kan daarom vol zijn.

  Hier komt tekst

  Specialisaties
  RunningFysio
  RunningFysio
  RunningFysio
  RunningFysio