Boost4run

Boost4Run Amsterdam – Wil jij een keer optimaal voorbereid een marathon lopen?

Laat je begeleiden als een topsporter!

 

We bereiden je vanuit
het Runlab aan de Bosbaan optimaal voor.

 

We beginnen met een aantal metingen in het nieuwe Runlab zoals je omslagpunt en hartslagzones, je fitheid en je loopefficiëntie. Op basis van je metingen en je doelstellingen  ga je zelfstandig trainen op basis van een persoonlijk schema op maat. Wekelijks wordt je hierbij op afstand gecoacht door Bas en Gert-Jan.

Daarnaast vinden gaandeweg het traject meerdere testen plaats waarbij we tussentijdse metingen doen om je voortgang te bepalen en zonodig je schema te updaten.

Bovendien worden er een aantal clinics aangeboden waarin we dieper ingaan op essentiële onderdelen van de voorbereiding op een marathon zoals voeding, blessurepreventie en looptechniek.

De trajecten beginnen 4 maanden voor je geplande marathon in Amstelveen bij de Bosbaan. De totale waarde alleen al van alle metingen, testen en clinics is meer dan € 800. Je betaalt voor het hele intensieve begeleidingstraject slechts € 500.

 

Meer informatie en aanmelden? Stuur een email naar info@fysiobosbaan.nl

Metingen

– je omslagpunt –

– hartslagzones –

– je fitheid –

– je loopefficiëntie –

Begeleiding

Op basis van je beginmetingen krijg je een persoonlijk schema op maat. Wekelijks begeleiden Gert-Jan en Bas je ‘op afstand’ en wordt je loopschema in overleg aangepast. Er zijn in het traject ook twee gezamenlijke trainingsmomenten waarbij wordt ingegaan op onderwerpen als trainen op hartslag, looptechniek, mentale aspecten en blessurepreventie. Vlak voor je loop volgt er nog een tweede meting zodat je kan zien hoe je er voor staat.

 

Een optimale voorbereiding op jouw voorjaarsloop zodat jij straks optimaal aan de start staat.

Doe mee en meld je nu aan – het aantal plaatsen is beperkt!

Loopprestatie verbeteren? Dan is Boost4run echt iets voor jou:

 

  • Individuele loopanalyse en inspanningstest
  • Schema op maat met wekelijkse feedback
  • Tussentijdse gezamenlijke metingen en trainingen
  • Digital running & coaching

De trajecten beginnen vanaf eind december in Amstelveen bij de Bosbaan. De totale waarde van alle metingen en testen is meer dan € 700. Je betaalt nu voor het hele traject de introductieprijs van € 400.


Meer informatie en aanmelden? Stuur een email naar
info@fysiobosbaan.nl